Træningscenter på Nørrebro i København

Vi har sørget for nogle af Københavns bedste rammer, når det kommer til træningscenter og fitness! Du finder træningsmaskiner og vægte både indendørs og udendørs, mens vi har sørget for at der ikke mangler noget – Hverken plads, maskiner eller udstyr.

Hos Nørrebro Fysioterapi, som desuden ligger lige i hjertet af Nørrebro i København, har vi medlemmer i alle aldre, og tilbyder træning til alle niveauer. Det er lige meget om du er meget erfaren eller aldrig har sat fod i et træningscenter før – Der er plads til dig i vores træningscenter!

I menuen kan du læse mere om Kost, Motion og VægttabVores holdHot YogaRe:former PilatesPriser

Fitness er for alle, også for dig

Det er ingen hemmelighed at træning og fysisk aktivitet er sundt. Den aktive livsstil kan bidrage på utallige måder til et bedre liv og mere energi i hverdagen, men vi skal alle starte et sted! Vores undersøgelser fortæller os at flere og flere Københavnere er nervøse for at starte op i et træningscenter, hvis de ikke ved hvor de skal starte. Denne usikkerhed og nervøsitet fjerner vi første gang du træder indenfor hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter! Vi gør en dyd ud af vores behagelige stemning, hvor der er plads til alle.

Du er heller ikke alene i vores træningscenter – Vi sørger for at guide dig igennem øvelser, og står selvfølgelig til rådighed, hvis du ønsker et personligt udarbejdet træningsprogram. Alle vores dejlige medlemmer fra hele København er unikke, og dermed ikke to ens. Det betyder også at alle har forskellig forståelse af træning, forskellige styrke og ikke mindst, forskellige mål med deres træning og sundhed.

Et træningscenter med dig i fokus

Lige meget om du ønsker at tabe dig, få Københavns bedste sixpack, eller skal genoptræne fra en skade – så er vi ved din side, hele vejen igennem. Du finder uden tvivl et træningscenter med fokus på udøveren, så vi sammen kan opnå de resultater du brænder for.

Træningscenter, Gym, Fitnesscenter, “Fitten”… Kært barn har mange navne – Det eneste du skal vide er, at vores lokaler ligger på Thorsgade 59, 2200 København N.

Du skal bare medbringe dig selv, træningstøj, en vandflaske og det gode humør. Så lover vi at vise dig rundt og tage godt imod dig, når du kommer forbi Nørrebros hyggeligste træningscenter.

Er du allerede motiveret og klar til at komme igang med den sunde livsstil, så kan du blive medlem her

Vi glæder os til at se dig.