GynObs Fysioterapi

Har du problemer der stammer fra din bækkenbund, kernemuskulatur eller dit bækken?  Så er GynObs Fysioterapi det rette for dig. 

Fysioterapeut Lovisa Nilsson er uddannet i GynObs (Gynækologisk Obstetrisk) specialet hos Dansk selskab for urologi, obstetrik og gynækologi og behandler din problematik med fokus på trygge rammer, god kommunikation og en holistisk tilgang.

Lovisa Nilsson - Gynobs fysioterapi

Inkontinens: 

Urininkontinens, analinkontinens eller uønsket flatuts (prutter) kan være meget invaliderende i hverdagen, og mange taler ikke om det, da man synes det er pinligt eller ulækkert. Fysioterapeut Lovisa Nilsson med speciale i GynObs, er uddannet i at undersøge bækkenbundens funktion både vaginalt og analt og kan guide dig til et mere kontinent liv med øget livskvalitet. 

 

Efterfødselskontrol: 

Er du usikker på, om du er klar til at komme tilbage til din normale hverdag eller træning, uanset dit tidligere udgangspunkt?

En efterfødselskontrol udføres tidligst 8 uger efter din fødsel, og efter at du har været til et efterfødselstjek hos lægen. Udover at kunne mærke om du har knibe funktion i bækkenbunden, undersøger jeg hvor god din funktion er. Hvor hurtigt kan du knibe og hvor længe kan du knibe. Jeg undersøger også om du har delte mavemuskler og funktionen af din kernemuskulatur. Disse undersøgelser er vigtige for at undgå urinlækage, tyngdefornemmelse, oppustet mave, gener fra ryg eller bækken. 

Gennem en  forståelse for bækkenbundens og kernens funktion, kan du få det bedste ud af din hverdag og din træning.

 

Nice to know

  • 8 ud af 10 lærer at knibe på den rigtige måde ved ydre feedback fra en terapeut.
  • Din bækkenbund består af muskler som, uanset om det er for stramme eller for slappe, kan trænes for at forbedre deres funktion.
  • Gravide kvinder løber 62% mindre risiko for urininkontinens under graviditeten og 27% mindre risiko efter fødslen. 
  • Ud af dem der modtager relevant undersøgelse og genoptræning af sin bækkenbund bliver 56% helbredt og 74% oplever en forbedring. 

En førstegangs konsultation og efterfødselstjek tager en time og koster 750 kr, hvor der indgår grundig anamnese, undersøgelse og diagnosticering. Opfølgende GynObs konsultationer koster 550 kr for 45 min eller 375 kr for 30 min, alt efter behov.