Om Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter

Hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter har vi gjort det til vores varemærke, at have plads til alle uanset alder og niveau. Om du er ung eller ældre, stor eller lille, i god eller dårlig form - så er du altid velkommen til at komme ned til hos os på Thorsgade 59 og arbejde dig hen imod den stærkeste version af sig selv med den bedste professionelle behandling og træning.

Ud over vores mangfoldighed bestræber vi os på at tilbyde dig Københavns bedste og mest professionelle behandling, hvilket er grunden til at vi efteruddanner vores fysioterapeuter i ét væk - og har skabt særlige behandler-teams, som hver især har specialiseret sig i ét bestemt område.

Lad dig dog ikke skræmme. For selvom høj professionalitet er i højsædet, er vi langt fra snobbede og selvhøjtidelige. For os at se, skaber vi nemlig de bedste rammer for vores højt værdsatte patienter og medlemmer, ved at have højt til loftet og let til smil.

Vil du vide mere om fysioterapien? Så vil vi anbefale dig at starte her.

Hvis du vil vide mere om træningscenteret, så start her i stedet for.

Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 35814800, hvis du har spørgsmål til noget, ønsker at melde dig ind i vores træningscenter eller booke en tid til fysioterapien.

Mød vores terapeuter

Naja Rosengren naja@noerrebrofysioterapi.dk

Fysioterapeut

Andreas L. Knudsen

Medejer

Mads Korshøj Christensen

Adm. direktør & Medejer

Janick Møllerud

Klinikchef & Medejer