Fusion Reformer på Nørrebro

Har du brug for en ny træningsform som er effektiv og sjov? Og som nemt kan tilpasses den enkelte, både i forhold til belastning og niveau? Så er Reformer lige noget for dig. Reformer træning er en effektiv og funktionel træningsform, der toner hele kroppen på den bedst tænkelige måde. Træningen er meget relevant for dig, der vil føle sig stærkere og mere udholdende i hverdagen. I timen fokuserer vi meget på koordination, kondition, balance og styrke.

Fusion Reformer har sin egen hjemmeside, find den her.

 

Fusion Reformer

Med vores faglige baggrund fra fysioterapi og Pilates undervisning sørger vi for, at DU træner på den bedst tænkelige måde. Vi tilbyder et varieret udvalg af øvelser på vores hold, som er tilpasset til dit niveau og dine behov. Vi har flere forskellige hold og niveauer, så vi er sikre på, at vi har et hold, der passer til dig! Så kom og oplev den bedst tænkelige træning sammen med os.

Reformer Holdtyper

Reformer Flow: Dyk ned i den autentiske verden af pilates med vores Reformer Flow hold. Dette hold kombinerer klassiske pilates øvelser med en meditativ flow, der sikrer, at du både styrker kroppen og sindet. Ideel for dem, der ønsker at forbedre deres smidighed, balance og mentale fokus.

Reformer Strength: Er du klar til at tage din styrketræning til det næste niveau? Vores Reformer Strength hold kombinerer pilates reformer med målrettede styrketræningsøvelser. Resultatet er en intens træning, der toner dine muskler, forbedrer din krops holdning og bygger en solid kerne.

Reformer Cardio: For dem, der ønsker at få pulsen op og forbrænde kalorier, er Reformer Cardio det perfekte valg. Dette hold kombinerer den strukturerede tilgang fra pilates med høj-intensitets cardio øvelser. Forvent en sjov, energifyldt time, der vil få dig til at svede!

Reformer Mama: Vores Reformer Mama hold fokuserer på effektiv træning med særlig opmærksomhed på puls og styrkelse af mavemuskler, ryg og balder. Vi forstår, at som nybagt mor er der behov for fleksibilitet, så der er indrettet et område til amning, og din baby er selvfølgelig mere end velkommen til at være med i træningssalen.

 

Reformer – Få et indblik i stemningen her:

Reformer træning har en lang række fordele:

 • Træner hele kroppen
 • Større smidighed i muskler, sener, og led
 • Øget styrke
 • Booster fedtforbrænding
 • Øget overskud i hverdagen
 • Bedre kropsholdning

Du skal blot medbringe træningstøj og sokker. Vi bruger selv skridsikre Toe Sox, som er en særlig type sok, som hjælper dig til at stå ekstra godt fast på reformer maskinen. Du kan dog også træne i almindelige sokker. Vi sælger dem i vores honesty shop ved siden af reformer salen. Betalingen foregår på mobile pay.

Medlemskaber:

Medlemskaber:

Fusion Reformer Premium

 • Ubegrænset adgang til alle Fusion Reformer hold
 • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
 • Løbende foredrag om alt fra kost, træning mod stress, skader og smerter

PRIS PR. MÅNED (PBS): 669 KR.
OPRETTELSESGEBYR: 199 KR. (Gratis oprettelse nu) Fusion Reformer

 • Adgang til 2 ugentlige Fusion Reformer hold med instruktør
 • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
 • Løbende foredrag om alt fra kost, træning mod stress, skader og smerter

PRIS PR. MÅNED (PBS): 469 KR.
OPRETTELSESGEBYR: 199 KR. (Gratis oprettelse nu)

Book en prøvetime igennem vores online shop.

Booking af hold:

Du booker plads på timerne via vores hjemmeside, app (Apple Store or Google Play Butik) eller på skærmene nede i centeret. Husk at fremmøde senest 5 minutter før holdstart ved at bruge appen eller skærmene. Der kan ikke fremmødes igennem receptionen eller instruktører. Kommer du for sent får du en bøde på 120 kr og du risikerer at din plads bliver givet videre til dem der stå på venteliste og at du dermed mister dit klip. Afbud til hold skal meldes senest 12 timer før holdstart. Det koster 120 kr i gebyr for ikke at møde op til et booket hold. Ved akut sygdom kan man ringe til os på 35814800 eller sende en email til info@noerrebrofysioterapi.dk. Kontakt til os på mail eller telefon skal ske senest kl 9.00 om morgenen og det betyder at man slipper for at betale 120 kr i bøde, men man mister et af sine ugentlige klip.

Find svar på ofte stillede spørgsmål på Fusion Pilates hjemmesiden.