Mor og Baby Reformerforløb

Er du gravid, eller har du lige født, og er træning og bevægelse vigtigt for dig? Så vil vores nye Mor og Baby Reformerforløb være noget for dig.

En graviditet, fødsel og en ny rolle som mor er hårdt for både krop og psyke. Fysisk kan det påvirke styrken og muskelmassen omkring bækkenbunden, hofter og mave. Søvnen og stressniveauet kan også blive påvirket.

På reformeren kan vi træne kroppen uden belastning fra tyngdekraften, hvilket gør det til en skånsom måde at komme i gang med træning på, allerede 3-4 uger efter en vaginal fødsel. Modstanden kommer fra fjedre, og træningen kan udfordre musklerne i ben, bækken, core og overkrop uden at belaste bækkenbunden for meget. Vi arbejder også meget med vejrtrækning, bækkenbundsøvelser og mavetræning for at styrke din core igen. Kort sagt fokuserer vi på alle de områder, som er vigtige efter fødslen.

Kommende Forløb 2024

Mandage og torsdage kl. 12.30-13.30

  • Start: 22. juli
  • Slut: 5. september (pause i uge 33)

Om Mor og Baby Reformerforløbet

Holdet undervises af fysioterapeut Lovisa Nilsson, der er specialiseret i gynækologi og obstetrik. Hun har stor erfaring med at hjælpe kvinder tilbage til træning efter fødslen. Her træner du i trygge rammer og får svar på dine spørgsmål om efterfødselskroppen.

Forløbet varer 6 uger med 2 reformertimer om ugen. Det er et lukket hold med maksimalt 10 deltagere, som træner sammen.

Inkluderet i forløbet har du mulighed for et efterfødselstjek af bækkenbund og mavemuskler hos fysioterapeut Lovisa Nilsson, til en værdi af 950 kr. Du kan selv vælge, om dit efterfødselstjek skal ligge før, under eller efter forløbet. Læs mere her.

Under hele forløbets varighed har du adgang til vores Fusion Reformer Premium medlemskab til en værdi af 669 kr pr. måned. Her kan du deltage på alle reformer pilates hold.

Reformertræningen vil primært fokusere på bækkenbund, balder, ryg og core, men vil også inkludere generel træning af hele kroppen for at komme så godt tilbage efter fødslen som muligt.

Pris og Tilmelding

Prisen for hele pakken er kun 2995 kr for 6 uger + gyn obs. Tilmelding sker enten i receptionen på Thorsgade 59 eller ved at ringe til os på tlf.: 35814800. Vær opmærksom på, at vi har begrænsede pladser, da vi kun starter ét hold ad gangen. Så tøv ikke, hvis du vil sikre dig en plads.

Vi glæder os meget til at tage imod dig og din baby.