Knæbandage / Knæskinner

Hos Nørrebro Fysioterapi har vi et bredt udvalg af knæskinner og knæbandager til efter eksempelvis ledbåndsskader / ligamentskader. F.eks. såsom korsbånd (ACL / PCL), sideledbånd (MCL / LCL), menisk, brusk, slidgigt eller muskelskader. Knæskinner og knæbandager kan være løsningen på smerter eller manglende stabilitet i dit knæ.
En knæskinne er god løsning, hvis du oplever smerter, instabilitet, løshed eller begrænsninger ved aktivitet, uanset om det er tale om symptomer i dagligdagen. Dette kan også være symptomer i forbindelse med sport eller ski kan en knæskinne eller knæbandage være et medvirkende til at du kan nedbringe eller fjerne smerterne.
Er du midt i en genoptræningsperiode, kan en knæskinne eller knæbandage ligeledes være relevant, da man undgår at komme ud i yderstillinger. En ordentlig knæskinne kan være altafgørende i et optimalt genoptræningsforløb.

Vi har specielt uddannet fysioterapeuter som er produktspecialister i knæskinner og kan derfor vejlede dig optimalt i forbindelse med køb af din næste knæskinne.
Vi er klar med råd og vejledning til hvilken løsning, der vil være den bedste for dig. Vi forhandler bandager til ethvert behov, der fortages altid en individuel vurdering af hvilken bandage / knæskinner som er denne rette til netop dig.

Hvad koster en knæskinne / knæbandage?

Der findes bandager og skinner i alle prisklasser, vi har valgt kun at forhandle produkter vi kan stå indenfor og som vi selv ville gå med. Vores knæbandager starter ved 750,- for en rigtig god ”all round” knæbandage og slutter ved 10.700, – for vores specialfremstillet knæskinne ”Defiance” som produceret og støbes specifik på dine personlige mål, som kun du passer, til gængæld garanterer vi også at du passer den 100% perfekt. 
Derudover har vi knæbandager og knæskinner til alle behov og i alle prisklasser herimellem. Se et uddrag herunder og få en fornemmelse af hvad vi vejleder i.

Vi er udvalgt samarbejdspartner med Donjoy, som leverer markedet bedste knæskinner.

En konsultation hos én af vores specialister koster 375kr

Kontakt os på 35814800 eller på mail: info@noerrebrofysioterapi.dk

Slidgigt?

Har du fået konstateret slidgigt i knæet, er der stadig noget du kan gøre for at opretholde et aktivt liv. Du kan læse mere om behandlingsformer for slidgigt på Gigtforeningen.

De tiltag der virker bedst og som vi anbefaler i fysioterapi klinikken er:

  • Vægttab (Hvis man er overvægtig)
  • Styrketræning, (Relevant og korrekt styrketræning gælder for alle)
  • Knæbandage/knæskinne (Vurderet individuelt af en fysioterapeutisk produktspecialist i bandager og knæskinner)

Her er eksempler på bandager og knæskinner som afhjælper slidgigt

En konsultation hos én af vores specialister koster 375kr

Kontakt os på 35814800 eller på mail: info@noerrebrofysioterapi.dk