Mor og baby træning

Er du nybagt mor, og har mod på at genopbygge din krop igen?
I så fald, vil vores mor og baby træning måske være interessant for dig.
En graviditet og fødsel slider hårdt på kroppen. Særlig går det ud over både styrken og muskelmassen omkring bækkenbunden, hofter og maven.
For at genopbygge kroppen igen er det derfor vigtigt, at komme i gang med at træne netop disse områder på en fokuseret måde.
Her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter har vi længe afholdt mor- og babyforløb, hvor vi netop har hjulpet nybagte mødre med dette.

Næste forløb starter:

Torsdag d. 26 januar 2023
Forløbet varer 8 uger, med sessioner to gange om ugen, mandag kl. 11-12 og torsdag kl. 11-12 – Under hele forløbets varighed har du adgang til vores Pilates medlemskab (Fusion Pilates) til en værdi af 669,- kr pr. måned. Her kan du frit benytte træningscenter, samt ubegrænset deltage på alle vores pilates hold, som indeholde Mat Pilates, Barre Pilates og Reformer Pilates.

Der vil både være fokus på genoptræning af moren og stimuli samt medinddragelse af baby i træningen.
Morens træning vil primært fokusere på bækkenbund, hofte og core stabilitet, men vil også være en generel træning af hele kroppen for at komme så godt tilbage efter fødsel som muligt. Babys træning foregår igennem medinddragelse i træningen af moren samt øvelser til at styrke den motoriske udvikling og stimulere de sociale egenskaber.
Træningerne kommer til at indrage en masse forskellige bObles produkter, som forhåbenligt kan inspirere både mor og baby til at træne/lege videre derhjemme.
Ud over de to ugentlige træningen og gratis medlemskab i vores hyggelige træningscenter får du også et træningsprogram, så du kan træne videre derhjemme og fortsætte imod dine mål.
Hvis du forresten ønsker at fortsætte din træning i vores hyggelige fitnesscenter efter dit forløb, så sparer du indmeldelsesgebyret på 199 kr – og kan træne for bare 369 kr om måneden fremover. Men det kan du jo tænke over til den tid.

Prisen for hele pakken er bare én betaling af 1999 kr, og hvis du er frisk, så sker tilmeldingen enten i receptionen på Thorsgade 59 eller ved at ringe ind til os på tlf.: 35814800. Så tilmelder vi dig hurtigt og nemt.

Vær dog opmærksom på, at vi har begrænsede pladser, da vi kun starter ét hold op af gangen. Så hvil ikke for meget på laurbærrene, hvis du vil være sikker på din plads.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og din baby.