Mor og baby træningsforløb

Mor og baby træning på Nørrebro

Er du nybagt mor, og har mod på at genopbygge din krop igen?
I så fald, vil vores mor og baby træning sikkert være noget for dig.
En graviditet og fødsel er hårdt for kroppen. Særlig går det ud over både styrken og muskelmassen omkring bækkenbunden, hofter og maven.
For at genopbygge kroppen igen er det derfor vigtigt, at komme i gang med at træne netop disse områder på en fokuseret måde.
Her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter har vi længe afholdt mor- og babyforløb, hvor vi netop har hjulpet nybagte mødre med dette.

Datoer kommende forløb 2024:

7.10-28.11 11.00
28.10-19.12 14.00
9.12-10.2.25 11.00

Om mor og baby træningsforløbet

Forløbet varer 8 uger, med 2 sessioner om ugen.

Under hele forløbets varighed har du adgang til vores Fusion Reformer Premium medlemskab til en værdi af 669,- kr pr. måned. Her kan du deltage på alle reformer pilates hold.

Der vil især være fokus på genoptræning af moren, men også stimuli samt medinddragelse af baby i træningen.

Morens træning vil primært fokusere på bækkenbund, hofte og core stabilitet, men vil også være en generel træning af hele kroppen for at komme så godt tilbage efter fødsel som muligt. Babys træning foregår igennem medinddragelse i træningen af moren samt øvelser til at styrke den motoriske udvikling og stimulere de sociale egenskaber.

Ud over de to ugentlige træninger og gratis medlemskab i vores hyggelige træningscenter, får du også et individuelt træningsprogram med hjem ved forløbets slutning. Træningsprogrammet bliver udarbejdet af en af vores fysioterapeutstuderende, så du kan træne videre og fortsætte imod dine mål.

Prisen for hele pakken er bare én betaling af 2499 kr. Tilmeldingen sker enten i receptionen på Thorsgade 59 eller ved at ringe ind til os på tlf.: 35814800, så tilmelder vi dig hurtigt og nemt.

Vær dog opmærksom på, at vi har begrænsede pladser, da vi kun starter ét hold op af gangen. Så hvil ikke for meget på laurbærrene, hvis du vil være sikker på din plads.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og din baby.