Mor og baby træning

Er du nybagt mor, og har mod på at genopbygge din krop igen?
I så fald, vil vores mor og baby træning måske være interessant for dig.
En graviditet og fødsel slider hårdt på kroppen. Særlig går det ud over både styrken og muskelmassen omkring bækkenbunden, hofter og maven.
For at genopbygge kroppen igen er det derfor vigtigt, at komme i gang med at træne netop disse områder på en fokuseret måde.
Her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter har vi længe afholdt mor- og babyforløb, hvor vi netop har hjulpet nybagte mødre med dette.

Næste forløb starter:

Kommer snart ny dato
Forløbet varer 8 uger, med sessioner to gange om ugen, onsdag kl. 11-12 og fredag kl. 12.30-13.30 – Under hele forløbets varighed har du adgang til vores Pilates medlemskab (Fusion Pilates) til en værdi af 669,- kr pr. måned. Her kan du frit benytte træningscenter, samt ubegrænset deltage på alle vores pilates hold, som indeholde Mat Pilates, Barre Pilates og Reformer Pilates.

Der vil især være fokus på genoptræning af moren, men også stimuli samt medinddragelse af baby i træningen.
Morens træning vil primært fokusere på bækkenbund, hofte og core stabilitet, men vil også være en generel træning af hele kroppen for at komme så godt tilbage efter fødsel som muligt. Babys træning foregår igennem medinddragelse i træningen af moren samt øvelser til at styrke den motoriske udvikling og stimulere de sociale egenskaber.
Ud over de to ugentlige træningen og gratis medlemskab i vores hyggelige træningscenter får du også et træningsprogram med hjem ved forløbets slutning, så du kan træne videre derhjemme og fortsætte imod dine mål.
Efter endt forløb, tilbydes du yderligere en måneds gratis medlemskab i træningscenteret, så du kan fortsætte træningen her hos os, evt. sammen med andre fra holdet.
Prisen for hele pakken er bare én betaling af 1999 kr, og hvis du er frisk, så sker tilmeldingen enten i receptionen på Thorsgade 59 eller ved at ringe ind til os på tlf.: 35814800. Så tilmelder vi dig hurtigt og nemt.
Vær dog opmærksom på, at vi har begrænsede pladser, da vi kun starter ét hold op af gangen. Så hvil ikke for meget på laurbærrene, hvis du vil være sikker på din plads.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og din baby.