“Et personligt, hyggeligt og professionelt alternativ til de store pulserende fitnesskæder”

Sådan bliver du medlem:

Inden vi giver dig instruktionerne til at blive medlem, vil vi gerne kort fortælle dig, hvad der adskiller vores træningscenter fra alle de andre centre, du finder i København, så du ved, hvad du nu er ved at blive en del af.

Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter, altid har haft en vision om, at skabe et sted, som gør alt det, de store pulserende fitnesskæder ikke gør særlig godt (i hvertfald i vores optik).

Dvs., at vi har altid forsøgt at skabe et sted, der ikke bare byder på sterile maskiner, høj popmusik og tunge håndvægte, men som holistisk omfavner alle dine behov i et trygt, professionelt og hyggeligt miljø, så du bliver hjulpet med at opnå dine personlige mål fra flere vinkler samtidigt.

Det betyder, at vores medlemsskab både inkluderer:

  • Lækre træningsfaciliteter med styrke- og cardio-maskiner, frivægt, TRX etc.
  • Et stort udvalg af hold
  • Personlig kostvejledning med vores søde kostvejleder og massør Pia
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning til stress, skader og smerter

Uanset om du træner med henblik på en sundere livsstil, gerne vil tabe dig eller om du har en skadesproblematik, der skal tages hensyn til, så er vi altid klar på at hjælpe dig tættere imod dine mål. Hos os os er du nemlig ikke bare endnu et nummer i køen, men et unikt individ, der kræver sin egen unikke tilgang til sin træning. Derfor er der også altid en fysioterapeut- eller fysioterapeutstuderende til stede, du kan spørge til råds i træningscenteret, så du aldrig bliver efterladt på egen hånd.

Nedenfor har vi interviewet 6 af vores fantastiske medlemmer, som hver især har deres unikke fortælling om, hvorfor de træner i Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter.


(Vores basis medlemskab koster kun 369,- om måneden)

For at tilmelde dig, kan du ringe ind til os på tlf. 35814800 – og så hjælper en af vores søde sekretærer dig med din indmeldelse.

Eller hvis du er gør-det-selv-typen, så tilmeld dig online her (spar 199 kr på oprettelsesgebyr):

(Bruger du mobil, så vælg “Vis i desktop mode” i næste vindue)

OBS! Bruger du mobil, så vælg “Vis i desktop mode”

Og så glæder vi os bare til at byde dig velkommen i Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter.