“Et personligt, hyggeligt og professionelt alternativ til de store pulserende fitnesskæder”

Sådan bliver du medlem:

Inden vi giver dig instruktionerne til at blive medlem, vil vi gere kort fortælle dig, hvad der adskiller vores træningscenter fra alle de andre centre, du finder i København, så du ved, hvad du nu er ved at blive en del af.

Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter, altid har haft en vision om, at skabe et sted, som gør alt det, de store pulserende fitnesskæder ikke gør særlig godt (i hvertfald i vores optik).

Dvs., at vi har altid forsøgt at skabe et sted, der ikke bare byder på sterile maskiner, høj popmusik og tunge håndvægte, men som holistisk omfavner alle dine behov i et trygt, professionelt og hyggeligt miljø, så du bliver hjulpet med at opnå dine personlige mål fra flere vinkler samtidigt.

Det betyder, at vores medlemsskab både inkluderer:

  • Lækre træningsfaciliteter med styrke- og cardio-maskiner, frivægt, TRX etc.
  • Et stort udvalg af hold (b.la. Zumba og Yoga)
  • Personlig kostvejledningsamtale med vores søde kostvejleder og massør Pia
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning til stress, skader og smerter

Uanset om du træner med henblik på en sundere livsstil, gerne vil tabe dig eller om du har en skadesproblematik, der skal tages hensyn til, så er vi altid klar på at hjælpe dig tættere imod dine mål. Hos os os er du nemlig ikke bare endnu et nummer i køen, men et unikt individ, der kræver sin egen unikke tilgang til sin træning. Derfor er der også altid en fysioterapeut- eller fysioterapeutstuderende til stede, du kan spørge til råds i træningscenteret, så du aldrig bliver efterladt på egen hånd.

Få et indblik i stemningen i videoen her:

Prisen for fri adgang til vores træningsfaciliteter, *fri holdtræning, kostvejledning 3 gange årligt og løbende vejledning med vores personale i træningscenteret er kun 369 kr om måneden. Hvis du tilmelder dig online, slipper du lige nu for oprettelsesgebyret og sparer derfor 199 kr!

*Fusion Pilates holdene er ikke inkluderet i det almindelige medlemsskab. Hvis du ønsker at træne på disse hold (reformer, barre, mat pilates), kan du læse mere om det her.

For at tilmelde dig, kan du ringe ind til os på tlf. 35814800 – og så hjælper en af vores søde sekretærer dig med din indmeldelse.

Eller hvis du er gør-det-selv-typen, så tilmeld dig online her (spar 199 kr på oprettelsesgebyr):

(Bruger du mobil, så vælg “Vis i desktop mode” i næste vindue)

OBS! Bruger du mobil, så vælg “Vis i desktop mode”

Og så glæder vi os bare til at byde dig velkommen i Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter.