Fitness Nørrebro 

“Et personligt, hyggeligt og professionelt alternativ til de store pulserende fitnesskæder” Med et basismedlemsskab i vores fitnesscenter får du et unikt medlemskab der adskiller sig fra alle de andre centre, og de medlemskaber du ellers finder i København.

Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter, altid har haft en vision om, at skabe et sted, som gør alt det, de store pulserende fitnesskæder ikke gør særlig godt (i hvertfald i vores optik).

Det vil sige, at vi har altid forsøgt at skabe et sted, der ikke bare byder på sterile maskiner, høj popmusik og tunge håndvægte, men som holistisk omfavner alle dine behov i et trygt, professionelt og hyggeligt miljø, så du bliver hjulpet med at opnå dine personlige mål fra flere vinkler samtidigt.

Det betyder, at vores medlemskab både inkluderer:

  • Lækre træningsfaciliteter med styrke- og cardio-maskiner, frivægt, TRX etc.
  • 90 inspirerende hold at vælge i mellem hver uge – Cirkeltræning, Zumba, Styrke/Kredsløb, Mave/Balle/Lår, Slynge og Funktionel cirkeltræning.
  • Fysioterapeuter, instruktører og fys. studerende til stede som kan råde og vejlede dig.
  • Personlig træningsvejler som løbende følger og støtter dig i at du opnår netop dine mål.
  • Personligt udarbejdet træningsprogram.
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning til stress, skader og smerter.
  • Hyggeligt café miljø, med gratis kaffe, café latte, kakao, the osv.
  • Fælles medlems ture (Socialt, kulturelt, sjovt).

Uanset om du træner med henblik på en sundere livsstil, gerne vil tabe dig eller om du har en skadesproblematik, der skal tages hensyn til, så er vi altid klar på at hjælpe dig tættere imod dine mål. Hos os os er du nemlig ikke bare endnu et nummer i køen, men et unikt individ, der kræver sin egen unikke tilgang til sin træning. Derfor er der også altid en fysioterapeut- eller fysioterapeutstuderende til stede, du kan spørge til råds i træningscenteret, så du aldrig bliver efterladt på egen hånd.

Basis medlemskab:

TRÆNING PR. MÅNED (PBS): 369 KR.
OPRETTELSESGEBYR: 199 KR. (Gratis oprettelse nu)
PERSONLIGT UDARBEJDET TRÆNINGSPROGRAM: 599 KR. (Gratis nu)

De personlige fortællinger:

Nedenfor har vi interviewet 6 af vores fantastiske medlemmer som hver især har deres unikke fortælling om hvordan DE lykkedes med at opnå en vedvarende motionsvane.

Tilmelding sker enten i receptionen, ved at ringe til os på 35 81 48 00 eller ved at tilmelde dig her:

Vi håber, du har fået lyst til at blive en del af vores fitness center – Og hvis du har, så glæder vi os til at se dig inden længe.

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Fitness for alle! Uanset alder og niveau.