Såler

Hos Nørrebro Fysioterapi er vi eksperter i Formthotics såler. Indlægningssålen bliver individuelt tilpasset og giver fødderne deres naturlige kurver tilbage. Det øverste lag af Formthotics er kurvet og bølget som fodens naturlige struktur.
Standard sålen i dine sko er som reglen flad og følger ikke fodens facon. I modsætning hertil udfylder Formthotics hulrummene mellem fod og sål, så de passer perfekt sammen. Den personligt tilpassede sål mindsker risikoen for skader, og du opnår korrekt fodstilling. Hos Nørrebro Fysioterapi ser vi hele mennesket og vi vurderer altid om dit behandlingsforløb vil blive hjulpet på vej af en sål. Indlægssålen kan have en positiv effekt ved smerter eller bevægelse for eksempelvis ryg, hofte, knæ, fod og ankelproblematikker.

Typiske problematikker der blive hjulpet på vej af en tilpasset sål:

  • Hælspore
  • Skinnebensbetændelse
  • Løber knæ
  • Springer knæ
  • Platfod

Formthotics såler kan bruges i alle typer lukkede sko, de fungerer til både hverdagsbrug og sport. Holdbarheden på en foamthotics sål er typisk et år ved normalt brug og lidt kortere ved sport der indeholder løb og hop.

Når du får lavet en Formthotics sål med din fysioterapeut, bliver sålen opvarmet og tilpasset til din fod. I starten kan det godt føles anderledes at få støtte i skoen og derfor anbefaler vi to ugers tilvænningsperiode. Vi har hjulpet utallige mennesker og kender effekten af en korrekt tilpasset sål, derfor tilbyder vi pengene retur, hvis du ikke har haft en effekt inden for to uger.

Pris: 595,-

Book tid nu hos en fysioterapeut:

Du kan også ringe til os på 35814800. Telefonen er åben man-tors 8.00-17.00, fredag 8.00-16.00.