Behandling fysioterapi

Hos Nørrebro fysioterapi tilbyder vi den bedste behandling inden for de fleste lidelser i bevægeapparatet, for eksempel problemer med ryg og nakke, skulder, knæ og ankelskader. Derudover varetager vi genoptræning af patienter med neurologiske lidelser, såsom sclerose og hjerneblødninger.

Før din behandling

Er du i tvivl om hvorvidt du skal til fysioterapeut, vil vi anbefale dig at kontakte din egen læge. Hvis din læge vurderer at du har behov for behandling ift. fysioterapi får du en henvisning som du skal have med første gang du kommer til Nørrebro Fysioterapi. Husk også dit sygesikringskort.

Første konsultation

Ved dit første besøg hos Nørrebro fysioterapi vil din fysioterapeut foretage en grundig undersøgelse af dig. Denne tager udgangspunkt i lægens vurdering og din egen oplevelse af situationen. Når undersøgelsen er færdig vil fysioterapeuten sammen med dig planlægge det videre behandlingsforløb. Du vil få svar på dine spørgsmål samt råd og vejledning.

Efterfølgende behandling

Den efterfølgende fysioterapi behandling vil ofte indeholde en form for manuel terapi, eksempelvis massage, mobilisering/manipulering og udspænding. Vi benytter os også af elterapi, herunder bl.a. ultralyd I kombination med behandlingen vil vi ofte give  “hjemmeøvelser”, samt tilbud om holdtræning eller individuel træning i vores træningsklinik. Dette vil din fysioterapeut vurdere.

Hos Nørrebro fysioterapi behandler vi de fleste lidelser i bevægeapparatet, for eksempel ryg og nakke, skulder, knæ og ankelskader. Derudover varetager vi genoptræning af patienter med neurologiske lidelser, såsom sclerose og hjerneblødninger.

Før din behandling

Er du i tvivl om hvorvidt du skal til fysioterapeut, vil vi anbefale dig at kontakte din egen læge. Hvis din læge vurderer at du har behov for fysioterapi får du en henvisning som du skal have med første gang du kommer til Nørrebro Fysioterapi. Husk også dit sygesikringskort.

Din første konsultation

Ved dit første besøg hos Nørrebro fysioterapi vil din fysioterapeut foretage en grundig undersøgelse af dig. Denne tager udgangspunkt i lægens vurdering og din egen oplevelse af situationen. Når undersøgelsen er færdig vil fysioterapeuten sammen med dig planlægge det videre forløb. Du vil få svar på dine spørgsmål samt råd og vejledning.

Efterfølgende behandling

Den efterfølgende behandling vil ofte indeholde en form for manuel terapi, eksempelvis massage, mobilisering/manipulering og udspænding. Vi benytter os også af elterapi, herunder bl.a. ultralyd. I kombination med behandlingen vil vi ofte give  “hjemmeøvelser”, samt tilbud om holdtræning eller individuel træning i vores træningsklinik. Dette vil din fysioterapeut vurdere.

Idræt og bevægelse er hos mange mennesker en vigtig del af deres hverdag, hvad enten det er på elite- eller motionsniveau. Derfor kender de fleste frustrationen, når en skade afholder dem fra at udføre deres træning.  

Hos Nørrebro Fysioterapi tilbyder vi idrætsfysioterapi til motionisten og eliteudøveren. Her vil du få behandling af en fysioterapeut med uddannelse indenfor idrætsfysioterapi.  

Fysioterapeuten vil have indgående viden omkring skadesmekanismer, diagnostik og behandling af netop din skade. I samarbejde med din fysioterapeut udarbejdes en fælles plan omkring behandling og genoptræning, således at du hurtigt kan vende tilbage til din idræt.  

Typiske skader som vi møder er: 

 • Indeklemningssyndrom i skulderen (subacromial impingement) 
 • Forkalkning af skulderens slimsæk (bursitis calcarea) 
 • Achillessenebetændelse (achilles tendinose) 
 • Hælspore / svagseneirritation (fascitis plantaris) 
 • Løberknæ(runner`s knee) 
 • Springerknæ (jumper`s knee) 
 • Tennisalbue (epicondylitis lateralis) 
 • Golfalbue (epicondylitis medialis) 
 • Fibersprængninger  
 • Ankeltraumer 

Lyder idrætsfysioterapi som den rette behandling for dig? 

Kontakt Nørrebro Fysioterapi på telefonnr. 35814800 og hør nærmere eller book en tid her:  

Book en tid

 

skadestue-webbanner

Hæng tilbuddet op i din idrætsforening!

Hjælp din klub eller forening med at gøre noget ved skaderne med det samme når de opstår. Tryk på linket her og så kan du printe et opslag i høj opløsning. Hvis vi skal blive ved med at holde idrætsskadestuen åben er det vigtigt at vi får hjælp til at udbrede budskabbet.

Personlig træning for alle, uanset alder og niveau.

Personlig træning er netop lige det: personlig. Derfor henvender vores forløb sig selvfølgelig også til en lang række behov.

Om du er helt fremmed i et fitness center, har en brændende ønske om, endelig at sætte din krop og sundhed som første prioritet, eller blot ønsker at komme i endnu bedre form og bryde igennem dit monotone træningsprogram, så er personlig træning på Nørrebro fysioterapi bestemt noget for dig.

Hvorfor skal du vælge Nørrebro fysioterapi?

Nørrebro er et mangfoldigt sted og det afspejler vores center også.

Derfor vil du ikke blot få en kompetent og passioneret træner. Du får også en træner, som er rummelig og forstående over for din situation og behov.

Vi sørger for du får en uddannet fysioterapeut med mange års erfaring, så du kommer i mål med din træning.

Det praktiske

Medlem* 1 klip á 55min = 450kr 6 klip á 55min = 2.250kr**
Ikke medlem 1 klip á 55 min = 550kr 6 klip á 55min = 2.750kr**

* Medlem af vores træningscenter sparer 100kr pr træning i forhold til ikke medlemmer.

** Ved køb af 6klip sparer du den 6. træning gratis.

Massage kun 249 ,- 30/min.

Forkæl dine ømme muskler med en dybdegående og afspændende massage hos Nørrebro Fysioterapi – kyndigt udført af professionelle massører.
Døjer du med ømhed efter træning eller har du svært ved at slappe af i musklerne? Få en professionel massage hos Nørrebro Fysioterapi, der øger din blodgennemstrømning, fjerner ophobning af mælkesyre og stimulerer dine muskler til at slappe af. Det er en effektiv og dybdegående behandling for både afspænding og wellness.

Book online

Eller book en tid på 35814800. Telefonen er åben man-tors 8.00-17.00, fredag 8.00-16.00.

Afbud

Afbud til tider før kl. 12.00 skal meddeles senest kl. 17.00 dagen før. Afbud til tider efter kl. 12.00 skal meddeles senest kl. 09.00 samme dag. Ved for sent afbud opkræves 185,- i gebyr (30min) 370,- (60min).

 

Shockwave – bliv dine smerter kvit

Shockwave behandling er en behandlingsform, som effektivt og sikkert fjerner dine smerter, ved at afhjælpe betændelsestilstande i vævet. Virkningen opnås ved, at kroppens egne naturlige helings processer accelereres. 

Teknikken bag behandlingsformen har siden 1980 været anvendt inden for urologien, til knusning af nyre- og galdesten. Shockwave kan sammenlignes med ultralydsbehandling. Shockwave er lydbølger, der ledes ind mod behandlingsområdet. Forskellen fra traditionel ultralydsbehandling ligger i lydbølgernes frekvens og intensitet.

Bliv hurtigt smertefri

Behandlingen virker hurtigt, sikkert og effektivt. 8 ud af 10 patienter bliver smerterne kvit eller får en væsentlig smertereduktion.

Specielt ved ved behandling af kroniske senevævsforandringer (tendinose), forbening af senevæv (entesiopait) samt forkalkning i senevæv og slimsække (calcifikation) som det kan ses ved bla. følgende diagnoser:

 • Indklemningssyndrom i skulderen (subacromial impingement)
 • Forkalkning af skulderens slimsæk (bursitis calcarea)
 • Achillessenebetændelse (achilles tendinose)
 • Hælspore / svagseneirritation (fascitis plantaris)
 • Løberknæ(runner`s knee)
 • Springerknæ (jumper`s knee)
 • Tennisalbue (epicondylitis lateralis)
 • Golfalbue (epicondylitis medialis)
 • Chokbølgebehandling kan også fremme ophelling af træthedsbrud

Hvordan virker Shockwave?

 • Stimmulerer indvækst af kapillærer (tynde blodkar).
 • Øger cellemembranpermabiliteten, og derved øges den lokale cirkulation og stofskifte.
 • Stimulerer de celler i kroppen, kendt som osteoblasterceller, som er ansvarlige for knogleheling og knogleproduktion.
 • Dæmper smerten via gate-control mekanismen

Behandlingen er for de fleste patienter lettere smertefuld.
Efter behandlingen bør det behandlede område aflastes mest muligt. Du kan godt gå på arbejde. Der er ingen bivirkninger.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. 
Terapeuten lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Vil du i gang med shockwave eller er du i tvivl om noget?

Kontakt klinikken på 35814800. Shockwave behandling koster 350,- pr. gang.

Du skal også være opmærksom på, at denne behandling ikke anbefales til gravide, kræftramte, ved behandling af blodpropper eller brug af pacemaker.

Ultralydsscanning – Vær sikker på din diagnose

Ultralydsscanning er i dag en integreret del af den kliniske undersøgelse inden for reumatologi og idrætsmedicin. Der er ingen gener forbundet ved en ultralydsscanning.

I klinikken bruges ultralydsscanning som et led i den fysioterapeutiske undersøgelse. Scanningen kan give et detaljeret billede af muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler. Herved kan man præcist bedømme vævets tilstand, så den mest optimale behandling kan iværksættes. Dette gælder både   opstået tilstande og længerevarende problematikker.

Derudover kan man bruge ultralydsscanning til at vurdere effekten af det behandlingsforløb patienten er i gang med. Scanning er et objektivt måleredskab, der meget præcist kan afgøre om en vævsskade eksempelvis heler som den skal, om en hævelse reduceres som ventet, eller om en muskel kan aktiveres som den skal.

Endelig kan en scanning også hjælpe os med at afgøre om man skal henvises til anden behandling (f.eks. medicinsk eller kirurgisk).

På klinikken er det Andreas Lund Knudsen, Jesper Storm Tønder Bahne, og Pernille Madsen  der udfører scanningerne. Alle har taget uddannelse gennem Dansk Selskab for Ultralydsscanning i Fysioterapi.

Priser:

Ultralydsscanning: 350,-