Ultralydsscanning
Få præcis diagnose og optimeret behandling med ultralydsscanning hos Nørrebro Fysioterapi. Uden gener vurderes muskler, sener og væv for at sikre den bedste behandling.
Nøglen til præcis diagnose og effektiv behandling
Ultralydsscanning er en essentiel del af moderne fysioterapeutisk undersøgelse og bruges til at opnå en præcis diagnose og skræddersy den mest effektive behandling. Ved hjælp af ultralyd kan vi få detaljerede billeder af muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler, hvilket gør det muligt at vurdere vævets tilstand med høj præcision.
Hvordan fungerer ultralydsscanning?
Ultralydsscanning giver os mulighed for at:
- Diagnosticere skader på muskler, sener og andre bløddelsstrukturer.
- Vurdere effekten af igangværende behandling, såsom heling af vævsskader eller reduktion af hævelser.
- Afgøre om der er behov for yderligere medicinsk eller kirurgisk behandling.
Scanningen er smertefri og uden bivirkninger, hvilket gør den til et sikkert og effektivt værktøj i både diagnostik og behandlingsopfølgning.
Hvorfor vælge ultralydsscanning?
Ultralydsscanning kan hjælpe med at stille en præcis diagnose på både akutte og kroniske skader, hvilket sikrer en hurtigere og mere målrettet behandling. Med ultralyd kan vi også overvåge din helingsproces, så vi løbende kan justere behandlingen, hvis det er nødvendigt.
Hos Nørrebro Fysioterapi er ultralydsscanningerne udført af vores specialuddannede fysioterapeuter, der alle har gennemført uddannelse hos Dansk Selskab for Ultralydsscanning i Fysioterapi.
Book en førstegangskonsultation
For at sikre et forløb, der tager højde for lige netop dine behov, har vi brug for at lave en førstegangskonsultation i forbindelse med ultralydsscanning.
Pris
475 kr. pr. gang
Book konsultationDin behandling og Det Gode Forløb
Vi sætter en ære i, at du føler dig i trygge hænder, kommer af med din skadesproblematik og undgår tilbagefald. Det opnår vi blandt andet ved at inddele dit forløb i tre overskuelige faser:
Udredning – Normalisering – Forbedring
De tre faser er en del af vores behandlingskoncept, som vi har udviklet og finjusteret igennem de sidste 20 år. Konceptet har vi passende kaldt ‘Det Gode Forløb’.
Læs mere