Fusion Pilates i København

Vores nye koncept er udviklet af fysioterapeuter, med en baggrund indenfor Pilates verden og er et træningsmedlemskab, der giver dig hele pakken. Det nye medlemskab indeholder Fusion Mat Pilates, Fusion Reformer og Fusion Barre og giver dig også adgang til vores træningscenter samt alle basic hold. Konceptet er kommet fra en trang af at kunne give mere til vores medlemmer. Det er ikke bare fitness, det er et træningskoncept for at tilgodese dine individuelle behov: lige meget om du dyrker motion på højt niveau, eller lige har købt dine første træningstights.

Få et indblik i stemningen her:

Fusion Mat Pilates

I Fusion Mat Pilates styrker du hele din krop indefra ved at fokusere på core, bækkenbund og vejrtrækning. Vi arbejder med de små muskler i flydende bevægelser, som både gør dig smidig og giver dig stærke, slanke muskler.

Vil du vide mere om Fusion Mat Pilates – klik her

Fusion Reformer

I Fusion Reformer tager vi de samme principper som fra Mat Pilates, men sætter tempoet og belastningen op. Reformeren kan tilpasses alle kropstyper og da øvelserne udføres i et flow, træner du desuden din koordination og kroppen som helhed.

Vil du høre mere om Fusion Reformer – klik her

Fusion Barre

Fusion Barre tager de bedste dele fra Pilates, ballet og fysioterapi og giver dig en træning som gør dig stærk og graciøs. Barre udføres stående hvorfor der er meget fokus på din holdning, som kommer til at vise sig i din fremtoning i hverdagen.

Kunne du tænke dig at læse mere om Fusion Barre – klik her

Ønsker du et dedikeret medlemskab med eksklusiv adgang til enten Fusion Reformer, Fusion Pilates, eller Fusion Barre er prisen 469 kr. om måneden.

Fusion Kombi Hold

Er du træt af at skulle vælge mellem forskellige træningsformer? Så er Fusion Pilates Kombi holdet det perfekte valg for dig. Især hvis du har en travl hverdag og begrænset tid. Hos os får du en ekstremt effektiv træning, hvor vi kombinerer de bedste elementer fra reformer, mat pilates og barre, så du kan få mest muligt ud af din tid. Vores Kombi hold udfordrer dig på styrke, koordination og holdning, mens du samtidig får pulsen op og sved på panden. Vi tager dig med på en træningsrejse, hvor du bruger cirka 30 minutter i reformersalen og cirka 30 minutter i pilates/barre salen. Så skynd dig at tilmelde dig vores Fusion Kombi-hold og oplev en træning, der er spækket med god energi og gode resultater.

Kombi holdene kan bookes af alle med et Fusion medlemskab.
Fusion Reformer, Fusion Barre og Fusion Mat Pilates medlemmer kan booke holdet som en del af deres 2 ugentlige Fusion sessions.

Fusion Pilates medlemskabet:

Med et Fusion Pilates medlemskab får du det bedste af to verdner, den fysioterapeutiske ekspertise fra vores instruktører samt den bedste træning for din krop og dit sind. Du får adgang til Reformer, Mat Pilates og Barre træning samt ubegrænset video Reformer træning når der ikke er hold. Desuden får du også adgang til vores topmoderne træningscenter og alle de fitnesshold, som er en del af vores basismedlemskab.

  • Ubegrænset adgang til Fusion Reformer holdtræning
  • Ubegrænset adgang til Fusion Barre holdtræning
  • Ubegrænset adgang til Fusion Mat Pilates holdtræning
  • Ubegrænset adgang til Fusion Kombi holdtræning
  • Ubegrænset videoundervisning i Reformer salen når der ikke er hold
  • Fri adgang til vores lækre træningsfaciliteter med styrke- og cardio-maskiner, frivægt, slynger etc.
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning til stress, skader og smerter
  • Ubegrænset adgang til vores store udbud af hold

Prisen for Fusion Pilates medlemskabet er kun 669 kr. om måneden.
Prøvetime: En prøvetime koster 120 kr. opretter du efterfølgende et medlemskab fratrækkes de 120 kr.

Booking af hold:

Du booker plads på timerne via vores hjemmeside, MyEclub appen eller på skærmene nede i centeret.

(Bruger du mobil, så vælg “Vis i desktop mode” i næste vindue)

OBS! Bruger du mobil, så vælg “Vis i desktop mode”

Holdplan:

Vi forbeholder os ret til at ændre holdplan-og tider. Husk at fremmøde senest 10 minutter før hold start. Afbud til reformer hold skal meldes senest 12 timer før holdstart og det koster 120 kr i gebyr for ikke at møde op til et booket reformer hold. Fristen for alle andre hold er 2 timer og udeblivelse koster 25 kr. Ved akut sygdom kan man ringe til os på 35814800 eller sende en email til info@fusionpilates.dk. Kontakt til os på mail eller telefon skal ske senest kl 9.00 om morgenen og det betyder at man slipper for at betale 120 kr / 25 kr i bøde men man mister et af sine ugentlige klip, hvis man har et Fusion Reformer, Barre eller Mat Pilates medlemskab.

Fusion Pilates har sin egen hjemmeside, find den her.