Vanecoaching

Er du træt af den konstante søgen efter den perfekte slankekur, træt af yoyo-vægt og den konstante tanke om: “jeg skal bare tage mig sammen”?

I vanecoaching går vi i fællesskab ind og arbejder med de vaner der kan have indflydelse på dine mål, for
varige ændringer. Om det er et vægttab, gode træningsrutiner eller et afslappet forhold til mad, så kan du igennem vanecoaching finde frem til hvordan ændringerne kan passe ind i dit liv, og få lavet en konkret implementeringsplan.

I vanecoaching kommer vi igennem specifikke spørgsmål, frem til viden om din adfærd og præferencer, og får set på hvordan ændringerne kan passes ind i netop din dagligdag. Jeg arbejder ud fra en erfaring om, at det er dig der sidder med al viden om dig selv og dit liv, og ikke ud fra den normale rådgiverrolle der ellers ses i sundhedssystemet. Jeg tager udgangspunkt i tanken om, at det vi gør ofte i løbet af dagen/ugen, er det der betyder noget, og ikke de ting vi kun gør en gang imellem.
Med dette udgangspunkt kommer vi sammen til at implementere nye vaner der holder.
Jeg hedder Louise Bang og er uddannet Vanecoach gennem Livsstilshuset v/Morten Elsøe. Jeg er tillige
uddannet fysioterapeut, bachelor i idræt og kandidat i humanfysiolog. Jeg har de seneste 4 år beskæftiget mig med livsstilsændringer og personlig træning og hjulpet folk på rette vej.

Pris for første/enkelt konsultation: 699kr. Herefter mulighed for køb af klippekort.
Klippekort for 3 konsultationen: 1.999kr
Klippekort for 5 konsultationer: 3.199kr