Information omkring Covid-19

Herunder kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål du har, angående din træning eller behandling hos os, og hvad dine muligheder er i disse tider. Vi holder os løbende opdateret omkring sundhedsstyrelsens anbefalinger og giver besked, hvis vi ændrer tiltag.

KAN JEG TRÆNE I TRÆNINGSCENTERET?

Ja, det kan du godt. Husk at du skal medbringe dokumentation på en negativ coronatest, som maksimalt må være 72 timer gammel eller et gyldigt coronapas. Vi har stadig stor fokus på at alle medlemmer skal kunne føle sig trygge, og derfor værner vi også om sikkerhed, afspritning samt afstand. Her kan du læse mere om Fitness & COVID-19 hos os.

KAN JEG FÅ BEHANDLING?

Sundhedsstyrelsen har understreget at sundhedsvæsnet er åbent, og således ikke er omfattet af de seneste restriktioner. Vi håndhæver stadig alle de smitteforebyggende tiltag der stilles fra Sundhedsstyrelsen, så du trygt kan få behandling hos Nørrebro Fysioterapi. Vi tilbyder også telekonsultationer i det omfang, det er fagligt forsvarligt og relevant. Telekonsultation kan du læse mere om nedenfor.
Er du interesseret i at opstarte forløb, har du mulighed for at ringe til klinikken mandag til fredag fra klokken 08.00-17.00. Vores telefonnr. er 35 81 48 00

TELEKONSULTATION

Har du brug for hjælp til specifikke problemstillinger gennem råd og vejledning, kan du booke en telekonsultation ved en af vores fysioterapeuter. Her kan du, via en telefonsamtale, få råd og vejledning ift. selvbehandling og træning.
For at booke en telekonsultation, skal du ringe til klinikken, hvor du vil kunne booke en telekonsultation hos en af vores fysioterapeuter.

HVAD KOSTER EN TELEKONSULTATION?

Vi følger taksterne fra sygesikringen. Har du en henvisning fra din læge koster det dig 153,89 kr. Er du vederlagsfri, får du dækket det fulde beløb. Har du ikke en henvisning fra din læge er prisen 250 kr.

KAN JEG FÅ MASSAGE?

Vi må forsat tilbyde sundhedsydelser inklusiv massage som udføres af sundhedspersonale, vores fysioterapeuter og massører.
Forudsætningen er at der i starten af behandlingen forligger en undersøgelse og herefter målretter indsatsen (behandlingen) mod den enkelte patient/borger. Du kan kontakte os på tlf: 35 81 48 00