Hot Yoga i Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter.

Intropris kun 240,-

 

Vil du prøve Hot-Yoga?

Kom og Træn Hot Yoga i Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter, i vores nye store holdsal, opvarmet til 37c ved hjælp af infrarød varme. Den infrarøde varme har mange positive effekter og giver dig en rar dyb varme. Den dybe varme i muskler, sener, og led hjælper dig i din træning og giver dig et større træningsudbytte. Undervejs i timen vil du opleve langt større fleksibilitet og smidighed, som gavner dig i Yoga stillingerne og hjælper dig i dit flow.

Men varmen har også en lang række andre positive effekter

  • Udrenser kroppen for affaldsstoffer
  • Modvirker stress
  • Større smidighed i muskler, sener, og led
  • Bedre restitution som supplement til anden sport
  • Giver din fedtforbrænding et boost

Der skal selv medbringes Yogamåtte og Håndklæde af hygiejnemæssige hensyn. Håndklædet lægger du på yogamåtten for at forhindre, at den bliver glat. Der kan købes både håndklæde og måtte i shoppen på 1. sal. Der kan også lejes håndklæde og måtte til 40,- per gang som vi efterfølgende vasker.

Husk at drikke en masse vand, før, under, og efter timen.

Priser:

I anledningen af at Nørrebro Fysioterapi har 10 års jubilæum, har vi, i resten af april måned, sløjfet indmeldingsgebyret på 119kr, når du tilmelder dig Hot Yoga.

Det vil sige, at du får fri Hot Yoga og adgang til vores træningscenter og alle de andre hold, for bare 340,- den første måned (i stedet for 459,-) og herefter fortsat 340,- om måneden.

Nuværende medlemmer kan efter første måned tilkøbe Hot Yoga for 100,- ekstra om måneden.

Prøvetime: En prøvetime koster 75,- som trækkes fra en efterfølgende tilmelding.

Booking af hold:

Du booker plads på timerne via vores hjemmeside, eller på skærmene nede i centeret. Det koster 35 kr. i gebyr for ikke at møde op til et booket hold. Husk at fremmøde senest 10 minutter før start.

OBS: Når du tilmelder dig online, står der du skal betale 459kr. Vi annullerer manuelt 119,- ligeså snart vi ser din indmelding, så du kun betaler 340 kr – så bare gennemfør købet. Vi klarer resten for dig.

Få et indblik i stemningen her Hot-Yoga NF video

Kom og træn med os i varmen.

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Fitness for alle! Uanset alder og niveau.