Bliv medlem i vores hyggelige træningscenter

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter er et personligt og fornuftigt alternativ til de store, pulserende fitnesscentre med høj musik og smarte folk i topform. Vores træningscenter på Thorsgade 59 har medlemmer i alle aldre, former og farver, og her bliver du ikke kigget ned på, fordi du er nybegynder eller i dårlig form.

Vi har gjort det til et varemærke at have tid og plads til alle. Hos os os er du ikke bare et nummer i køen. Derfor er altid en fysioterapeut- eller fysioterapeutstuderende til stede, du kan spørge til råds i træningscenteret. Vores kompetente personale er altid parate til at hjælpe dig tættere imod dine mål – uanset om du træner med henblik på en sundere livsstil eller har en skadesproblematik, der skal tages hensyn til.

Få et indblik i stemningen i videoen her:

 

Når du er medlem i træningscenteret, er det ikke kun vores hyggeligt træningsfaciliteter, vi har at byde på. Vi har også et hav af forskellige hold, du frit kan tilmelde dig og benytte dig af, bl.a. cirkeltræning, zumba, flow-yoga og meget mere.

Prisen for ubegrænset træning, *holdtræning og fri løbende vejledning er kun 240 kr om måneden inkl. et indmeldingsgebyr på 199 kr.

*Hot-Yoga NF og Re:former NF er ikke inkluderet i det almindelige medlemsskab. Hvis du ønsker at træne et af på disse to hold, kan du læse mere om Hot-Yoga NF her og Re:former NF her.

Hvis du er klar, så glæder vi os til at byde dig velkommen i Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Ring ind til os på 35814800 – og så hjælper en af vores søde sekretærer dig med din indmeldelse.

Eller hvis du er gør-det-selv-typen, så indmeld dig online her:

Bliv medlem nu

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Fitness for alle, uanset alder og niveau!