fbpx
Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Mor- og babyforløb

Er du lige blevet mor, eller kender du en, der er? 👩‍👧 

I så fald, vil det her måske være interessant for dig (eller hende, du tænker på).

En graviditet og den efterfølgende fødsel er hård for kroppen. Særlig går det ud over både styrken og muskelmassen omkring bækkenbunden, hoften og maven.

For at genopbygge kroppen igen er det derfor vigtigt, at komme i gang med at træne netop disse områder på en fokuseret måde.

Her hos Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter har vi længe afholdt mor- og babyforløb, hvor vi netop har hjulpet nybagte mødre med dette. Og nu her, fra uge 2-10, starter vi endnu et forløb op.

Forløbet varer 8 uger, hvor der vil være to træninger om ugen – samt fri adgang til vores træningscenter under hele forløbet.

  • Tirsdag 11:00-12:00 er mor i fokus
  • Torsdag 11:00-12:00 er baby i fokus

Din træning vil primært fokusere på bækkenbund, hofte og core stabilitet, og dit barns træning vil foregå igennem leg og have til fokus, at styrke den motoriske udvikling, samt forbedre sociale egenskaber 👶

Træningerne kommer til at indrage en masse forskellige bObles produkter, som forhåbenligt kan inspirere både dig og dit barn til at træne/lege videre derhjemme…

… og som en ekstra gave, får du en gratis bObles goodiebag til en værdi af 300 kr med dig hjem, så du kan fortsætte med at træne din babys motoriske udvikling og sociale egenskaber hjemmefra.

Men vi har faktisk mere til dig – for det skal jo ikke kun være din baby, der skal forkæles. Du skal også forkæles!

Derfor skræddersyer vi også et individuelt tilpasset træningsprogram, til en værdi af 599 kr, til dig, så du kan fortsætte din træning i et fitnesscenter bagefter.

Hvis du forresten ønsker at fortsætte din træning i vores hyggelige fitnesscenter efter dit forløb, sparer du også indmeldingsgebyret på 119 kr – og kan træne for bare 240 kr om måneden fremover. 

Men det kan du jo tænke over til den tid.

Prisen for hele pakken er bare én betaling af 1999 kr, og hvis du er frisk, så sker tilmeldingen enten i receptionen på Thorsgade 59 eller ved at ringe ind til os på tlf.: 35814800. Så tilmelder vi dig hurtigt og nemt.

Vær dog opmærksom på, at vi har begrænsede pladser, da vi kører kun ét hold af gangen. Så hvil ikke for meget på laurbærrene, hvis du vil være sikker på din plads.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og din baby 🙋🏼‍👶🏼

Bedste hilsner,

Alle os fra Nørrebro Fysioterapi

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Fitness for alle! Uanset alder og

Menu