Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Fitness er for alle, også for dig!

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter er et personligt og fornuftigt alternativ til de store fitnesscentre. Vores træningscenter på Thorsgade har gæster i alle aldre, former og farver. Vi har gjort det til et varemærke at have tid og plads til alle. Hos os er du ikke bare et nummer i køen.

Vores kompetente personale, alle med fysioterapeutisk baggrund, arbejder ud fra den nyeste træningsviden, og hjælper dig med at nå dine mål gennem specifik træningsvejledning og rådgivning – uanset om du træner med henblik på en sundere livsstil eller har en skadesproblematik, der skal tages hensyn til. Husk hos os er der altid en fysioterapeut til stede, du kan spørge til råds.

Du får lagt et personligt træningsprogram samt løbende vejledning, ubegrænset træning og gratis *holdtræning for kun 240,- om måneden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Fitness for alle! Uanset alder og niveau. Har du endnu ikke været forbi vores center så se vores introvideo http://www.youtube.com/watch?v=ZIVdfz2R1Bo

Vi glæder os til at se DIG!

*Vi har mange gratis hold for vores medlemmer, eksempelvis Yoga, Fitnessbike, Mave/Baller/Lår, Zumba og mange flere. Nu også Hot-Yoga NF og Re:former NF.

240 kr. per måned (uden adgang til Hot-Yoga NF og/eller Re:former NF).

Hot-Yoga NF medlemsskab 340,- per. måned.

Re:former NF medlemsskab 340,- per. måned. (To ugentlige sessions)

Re:former/Hot-Yoga NF medlemsskab 440,- per. måned (To ugentlige sessions i reformeren)

Alle medlemsskaber sikrer dig adgang til vores træningscenter, en personlig programlægning, samt de ordinære hold.

1511165_576515959100205_1590948258_n

Menu