Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Nyhedsbrev marts 2018

Side 3 af 4
Nyhedsbrev marts 2018

Nyhedsbrev marts 2018

 

Kære medlemmer fra nær og fjern. Foråret står for døren, selvom det i skrivende stund er mere kælk, vinterstøvlser og snotnæser der præger bybilledet. I dette nyhedsbrev kan du læse om vores store jubilæumsfest, flere Re:former hold, Løbehold og Foredrag.

10 års jubilæum: 01.03 2008 overtog Andreas, Kenn, og Nicolas Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter og har igennem de sidste 10 år skabt et brand, som en af de største og mest mangfoldige fysioterapiklinikker i Region Hovedstaden. Men dette var ikke muligt uden alle jer trofaste kunder i butikken. Derfor afholder vi lørdag den 26. maj kæmpe jubilæumsfest i Nørrebrohallen. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at kunne give jer et brag af en fest!!

Men temaet kan meget vel blive noget i retning af sangria, helstegt pattegris og sejle op ad åen .

Vi elsker jer sku hver og én og tak for de sidste 10 år på Thorsgade.

Løbehold: Så starter vi vores løbehold op igen. Niveauet er for alle, altså også for dig som ikke har løbet før. På holdet hjælper vi dig med korrekt løbeteknik, intervaltræning, supplerende træning til løb og meget mere. Skriv til vores sekretær på info@noerrebrofysioterapi.dk (eller personlig henvendelse) så kommer du på listen og vi vender tilbage med hvilke dage og tidspunkter.

Foredrag: ”Hvad er styrketræning? Hvad er konditionstræning?” Kom og hør Fysioterapeut og medejer Nicolas Nyemann fortælle om træning. Få inspiration, hjælp og målret din træning. Har du spørgsmål så skyd! Nicolas kan give dig svar på tiltale. Et super foredrag som giver dig en mere generel viden om træningens ”dos and don´ts”. Onsdag 21.3 fra kl. 17-18. Tilmelding hos sekretæren eller på info@noerrebrofysioterapi.dk

Re:former NF: Vi kan med glæde fortælle alle jer Re:former NF hungrende medlemmer at vi meget snart kan præsentere tre nye hold. Vi er ligesom jer ellevilde og bindegale med Reformer træning. Så vores målsætning er, at få endnu mere Re:former NF i huset. Hold øje med FB og instagram for promovering af de nye hold.

Facebook & Instagram: Meget apropos. Husk nu at finde os på de sociale medier. Vi har så meget på hjerte som vi gerne vil dele med jer, og du skal jo helst ikke gå glip af noget fra Thorsgade, vel?

 

Vi trænes ved, mange hilsner fra NF

 

 

Dette indlæg er skrevet af Nørrebro Fysioterapi

Menu