fbpx
Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Jubilæumsfest den 26/5!!

Side 2 af 3
Jubilæumsfest den 26/5!!

Nyhedsbrev maj 2018.

 

Kære medlemmer her følger nyhedsbrevet for maj måned, som selvfølgelig skal handle om vores store 10 års jubilæumsfest i nørrebrohallen.

 

10 års jubilæumsfest i nørrebrohallen: Du er hermed inviteret med til et brag af en fest, når vi i nørrebrohallens multisal, med plads til 500 mennesker, fejrer at vi den 1/3 2008 overtog Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. En rejse som har været fantastisk og som har været fyldt med en masse dejlige bekendtskaber! Derfor håber vi også inderligt at se dig, til en snak, et glas, en dans, og et grin.

 

  • Vi har hyret en food truck hvor du kan spise dig mæt i lækre thailandske retter.
  • Vi tømmer netto for snacks, (soda)vand, og rosé.
  • Kom og hør Fysioterapeut, forfatter og hjemmehjælper Niels Honoré give tips, tricks og ideer til en lidt sundere hverdag.

“Hvem gider i længden ligge under for sundhedselitens livsstilsbudskaber om stenalderkost, kæmpeklunker-

kettlebells eller andre omsiggribende trends, der ødelægger hyggeaftenerne og udfordre dit kærlighedsliv

til dine gode venner, Ben and Jerry. Nej, vel? Ingen er så perfekte.”

 

  • Kom og bevæg dig med krops- og bevægelsesguruen Finn Bygballe, som i mere end 30 år har undervist i bevægelsesteknikker til inspirerende musik. Finn er kendt i hele landet for sine gode og inspirerende motionstimer, hvor alle bliver forfrisket i krop og sjæl.

 

  • Kom og hør vores husorkester “Party Royale”. “Musikken i vores repertoire er en bred vifte af alle de store hits både fra før og nu. Artister som Earth, Wind &  Fire, Stevie Wonder, Michael Jackson, Pharrell Williams er en fast bestanddel af vores bagkatalog – som hele tiden bliver større.”

 

Vi håber på godt vejr og glæder os til at se dig! meld dig gerne til her: https://www.facebook.com/events/301441297057110/

Dette indlæg er skrevet af Nørrebro Fysioterapi

Menu