Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Nyhedsbrev januar 2018

Side 3 af 4
Nyhedsbrev januar 2018

Nyhedsbrev januar 2018

Godt nytår kære medlemmer! Er 2018 året hvor DIT nytårsforsæt skal lykkedes? Så er vi din sparringspartner. Vi står klar i dit ringhjørne, også når hverdagen giver et sæbeøje, det er møgvejr, sofaen er så rar, og hvad der ellers nu må ske på vejen. Vi vil at du skal lykkedes med din træning!

Foredrag om vægttab: Kom og hør om et 5 måneders forløb for dig som ønsker et varigt vægttab.
Kunne du tænke dig, at opnå en varig livsstilsændring med sundere vaner, mere motion samt vægttab? – Så kom med på vores 5 måneders forløb! Gratis foredrag om vores Medical Fitness forløb torsdag 25/1 17.30 – 19.00. Tilmelding på info@noerrebrofysioterapi.dk eller hos sekretærerne.

 

Foredrag om GLA:D træning: Har du slidgigt i hofte og/eller knæ og fået at vide at man intet kan gøre? – Så er du blevet fejlinformeret! Vi kan hjælpe dig igennem specifik trænings vejledning og rådgivning.

GLA:D er oprindeligt et svensk projekt, hvor man igennem de sidste 12 år har tilbudt træning og undervisning til patienter med slidgigt. Erfaringerne fra Sverige har vist at specifik træning i langt de fleste tilfælde er bedre end operation og at holdtræning er mere end tre gange så effektiv som medicinering.

Gratis foredrag 15/1 18.30-19.30. Tilmelding på info@noerrebrofysioterapi.dk eller hos sekretærerne.

(Nye hold uge 2 og uge 5 2018)

 

Facebook: Har du husket at trykke ”synes godt om” vores Facebook side? Her kommer der en masse nyt fra centeret. www.facebook.com/noerrebrofysioterapi

 

Gennemgang af træningsprogram: Er du topmotiveret for at tage hul på 2018? Trænger du til en gennemgang af dit træningsprogram? – Så husk at det er inkluderet i dit medlemskab hos os. Du skal blot kontakte os og vi finder en dag til en grundig gennemgang af dine øvelser.

Vi trænes ved…

Dette indlæg er skrevet af Nørrebro Fysioterapi

Menu