Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Nyhedsbrev december 2017

Side 3 af 4
Nyhedsbrev december 2017

Nyhedsbrev december 2017

Det sørme, det sandt, december! Og julen venter lige rundt om hjørnet. Har du brug for et pusterum i den travle tid? – Så kig forbi Thorsgade 59. Hos os kan du ”slappe af” med en løbetur på løbebåndet, eller måske du kan finde ”Zen” i vores hot-yoga sal😉. Her følger nyhedsbrevet for december..

Julehygge på Thorsgade: Traditionen tro afholder vi julestue i centeret med glögg, gran, kravlenisser, og mistelten! Vi har fundet den store kasse med julepynt og glæder os til at se jer alle sammen. Tirsdag den 19/12 kl. 10-14.

Videojulekalender på facebook: Husk at trykke ”synes godt om” vores facebookside på www.facebook.com/noerrebrofysioterapi her kommer i løbet af december måned en række videoindslag om de forskellige muligheder vi har i huset, som motivation for dit nytårsforsæt 2018😊

GLA:D: Godt liv med atrose i Danmark. Har du slidgigt og fået af vide at man intet kan gøre – Så er du blevet fejlinformeret. Fysioterapeuterne Jeppe Rudfeld og Ditte Lindstrøm opstarter i det nye år GLA:D forløb. GLA:D som oprindeligt er et svensk projekt, hvor man igennem de sidste 12 år har tilbudt træning og undervisning til patienter med slidgigt. Erfaringerne fra Sverige har vist at specifik træning i langt de fleste tilfælde er bedre end operation og at holdtræning er mere end tre gange så effektiv som medicinering. Tilmeld dig på info@noerrebrofysioterapi.dk eller hos sekretærerne.

Inspiration til julegaven: Forkæl én du holder af med en julegave fra Nørrebro Fysioterapi. Vi tilbyder gavekort til massage og træningsmedlemsskaber, gavekort til personlig træning, og en lang række lækre varer som for eksempel vis ”Brooks” løbe og hverdagssko, foamrollers, t-shirts og meget mere.

Således nåede vi enden på årets sidste nyhedsbrev! Et kort et af slagsen, men der kommer til at ske mange spændene ting og sager i det nye år.. – Glæd jer.

 

Herfra skal lyde en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår. Vi er så glade for at netop DU træner i vores center. Hilsner fra NF og vi trænes ved….

Dette indlæg er skrevet af Nørrebro Fysioterapi

Menu