Thorsgade 59, Gården.35 81 48 00info@noerrebrofysioterapi.dk

Nyhedsbrev april 2018

Side 2 af 3
Nyhedsbrev april 2018

Nyhedsbrev april 2018

Kære medlemmer af Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter her følger nyhedsbrevet for april måned. Læs om gratis foredrag for vore medlemmer, vores store jubilæumsfest i maj måned, nyt hold i den varme sal (Funktionel træning), samt meget mere…

 

Foredrag: Døjer du med smerter i ryg og/eller nakke? Så kom og hør vores dygtige fysioterapeut Jonas, som fortæller om hvordan du bedst optimerer din træning. Foredraget afholdes den 24/4 kl. 19-20. Tilmelding på info@noerrebrofysioterapi.dk eller hos sekretærerne.

 

Jubilæumsfest: Som du måske allerede har bemærket så har vi nu haft NF i 10 år. Og som du måske også ved, så afholder vi en kæmpe jubilæumsfest i nørrebrohallens multisal den 26/5 fra kl. 10-14 og det er selvfølgelig gratis at deltage.

Der vil både være:

Live musik og dans😉

Gratis mad og drikke (som både vil falde i børnenes og de voksnes smag)

Inspirerende foredrag om “Det gode liv” af Niels Honoré, forfatter og danmarkskendt fysioterapeut

Fællestræning (hvis man har lyst til det selvfølgelig) med krops- og bevægelsesguru, Finn Bygballe

Gode tilbud på indmelding i træningcenteret

Og meget mere

Med andre ord, bliver det altså en rigtig god, motiverende og hyggelig dag – og vi håber meget at se dig i blandt gæsterne.

 

Funktionel træning: Så er der nye hold på programmet (Se i e-club). Funktionel træning er et unikt holdtræningskoncept, hvor træningen foregår i en 30 grader opvarmet holdsal for at øge din smidighed, styrke og fleksibilitet.

Holdsalen bliver opvarmet med infravarme, som er med til at varme dine muskler og led op indefra, hvilket vil gøre dig mere smidig og fleksibel under træningen.

Gør dig klar på en udfordrende time i varmen, hvor du får trænet hele kroppen. På timerne kan der benyttes håndvægte, ringe, bolde og måtter og vi laver funktionel styrketræning, så din styrke, udholdenhed, balance og koordination bliver udfordret.

Vi trænes ved… Kh. fra alle os i NF

 

 

Dette indlæg er skrevet af Nørrebro Fysioterapi

Menu